Asperge-avond
Arti in het teken van het Witte Goud
Arti is tegelijk huis van vernieuwing en traditie. Daarom dat het initiatief dat vorig seizoen voor het eerst genomen is, nu herhaald wordt: een sociëteitsavond waarop het gehele menu aan de asperge is gewijd.
Sociëteitsmanager Ernst-Jan Kindt, chef-kok Bert Ham en vrijwilligers hebben de handen ineen geslagen, zodat we 11 juni vanaf 18.00 uur met elkaar kunnen genieten van het Witte Goud. ’s Ochtends om zes uur rijdt onze vrijwilliger naar het Brabantse Bavel om daar bij boer Tielemans asperges vers van het land in te slaan. Vanaf 11.00 uur gaan chef Bert Ham en zijn team aan de slag om Artileden en introducé(e)s ’s avonds een uitgelezen maaltijd voor te zetten bestaande uit een asperge-amuse, aspergesoep en als hoofdgerecht asperges à la flamande. Wie nog ruimte over heeft kan daarna uitbuiken met een asperge bavarois.
Omdat inkoop en voorbereiding enige nauwkeurigheid vereisen, moet er voor het diner ingetekend worden. De prijs voor amuse, soep en hoofdmaaltijd bedraagt € 32,50. Inclusief dessert is de prijs € 39,50. Intekenen kan via email naar societeit@arti.nl of telefonisch via 020-6232995.
NB Op deze avond is de kaart beperkt tot het aspergemenu.