Kerstdiner voor leden en introducés
Wij nodigen onze leden - en introducés - uit om 2025 samen op een feestelijke wijze af te sluiten met een heerlijk kerstdiner.
Op vrijdag 19 december verwelkomen wij je graag in onze prachtig aangeklede sociëteit, waar de Arti-keukenbrigade een bijzonder viergangendiner heeft samengesteld.
Schuif aan met een klein gezelschap of neem plaats aan de lange ledentafel.
Wij kijken ernaar uit om samen het jaar op smaakvolle wijze af te sluiten. Laten we toosten op kunst, vriendschap en een voorspoedig en inspirerend nieuw jaar!
We serveren drie menu’s: vlees, vis en vegetarisch, elk afgesloten met een feestelijk kerstdessert. Bij het reserveren geef je aan voor welk menu je kiest.
Vleesmenu
Eendenrillette, gerookte eend, brioche, rode port
Crèmesoep van eekhoorntjesbrood
Hertenbiefstuk, sjalot, knolselderij, peer, shiitake, ravioli
Kerstdessert
Vismenu
Tonijntartaar, wakame, wasabi, filo krokant, oestersaus
Soep van schaal- en schelpdieren
Dorade Royale, pasta limone, groente, dille, tomaat
Kerstdessert
Vegetarisch menu
Tartaar van gepofte rode biet, balsamicocrème, noten, feta
Crèmesoep van eekhoorntjesbrood
Truffelkroketjes op pompoenrisotto met cantharellen en uienbeignets
Kerstdessert
Inloop om 18.00 uur, 18.45 uur aan tafel